35 staf terima bantuan Yayasan UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 20 Januari 2021 – Atas dasar keprihatinan terhadap staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang ditimpa bencana banjir baru-baru ini, Yayasan UMP dan Jabatan Pendaftar telah mengorak langkah menghulurkan sumbangan kepada staf yang terjejas akibat bencana banjir.