Turapan asfalt berliang alternatif urus air larian ribut - Mohd Rosli, Hainin; Nur Izzi, Md. Yusoff (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Kebelakangan ini, kejadian banjir kilat sering dipaparkan media. Hujan lebat dalam masa singkat sahaja mengakibatkan beberapa kawasan di ibu kota digenangi banjir.