Elak jadi mangsa penjajahan digital - Wan Muhammad Noor Sarbani, Mat Daud (Utusan Melayu (M) Bhd, 2020)
TAHUN 2020 semakin sampai ke penghujung. Selain pandemik Covid-19, terdapat banyak cabaran lain yang dihadapi sepanjang tahun ini.