Saarani perlu rapatkan saf elak retak melarat ke Persekutuan - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Usul undi percaya di Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak berakhir dengan peletakkan jawatan Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu sebagai Menteri Besar, serta Barisan Majlis Mesyuarat Kerajaan (MMK) apabila beliau tewas dalam pengundian pada 4 Disember lalu.