Utama daging tempatan mampu hapus kartel - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
Pengurusan halal di negara ini diiktiraf antara terbaik di dunia. Justeru pendedahan isu kartel daging di ragui statusnya, boleh mencalarkan imej penguatkuasaan dan pengurusan halal