Pengurusan Kewangan Keluarga: Ambil Iktibar dari Pandemik COVID-19 dalam Pengurusan Kewangan - Siti Aishah, Ghani (2020)
Sarapan pagi bersama teman sepejabat antara momen yang dapat memberi kebahagian buat saya. Apa tidaknya, jika tiada janji temu dan urusan segera, sarapan akan lebih tenang sambil membincangkan hal-hal semasa di pejabat atau sebaliknya.