EBAC dan GyVer penyelesaian struktur tanah yang bermasalah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
KUANTAN, 22 Disember 2020 – Ramai beranggapan sisa arang batu dan najis lembu tidak bernilai, malah sering dikaitkan sebagai antara sumber pencemaran alam.