Produk teknologi UMP menang Anugerah Tahun Pengkomersialan Malaysia 2020 (MCY 2020) - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
KUALA LUMPUR, 17 Disember 2020 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mencatatkan kecemerlangan dalam bidang pengkomersialan dengan dua produk dibangunkan UMP memenangi Anugerah Tahun Pengkomersialan Malaysia (Malaysia Commercialisation Year 2020 – MCY 2020).