FSTI iktiraf pelajar cemerlang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
KUANTAN, 11 Disember 2020 - Berdepan dengan situasi pandemik Covid-19 tidak menghalang Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan seramai 451 pelajar cemerlang bersempena Majlis Anugerah Dekan dan Kecemerlangan Siswa Tahun 2020 yang dilaksanakan secara dalam talian menerusi aplikasi Google Meet baru-baru ini.