Ahmad Haidir berbakat besar dalam mendeklamasi sajak - Juwairiah, Osman; Siti Nur Azwin, Zulkapri (2020)
PEKAN, 9 Disember 2020 - Minat yang mendalam terhadap deklamasi sajak mendorong pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ahmad Haidir Muhamad, 23, mengambil bahagian dan terpilih mewakili universiti dalam Pertandingan Sayembara Deklamasi Sajak IPT 2020 yang dianjurkan oleh Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP).