Golongan OKU bangkit bersemangat diberi perhatian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
PEKAN, 2 Disember 2020 - Siapa sangka dilahirkan dalam keadaan sempurna namun bergelar Orang Kurang Upaya (OKU) pada usia 28 tahun selepas terlibat dalam kemalangan sehingga menyebabkan kehilangan kaki kirinya.