42 staf UMP berbasikal sejauh 4.6 km tamatkan misi kayuhan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
PEKAN, 28 November 2020 - Cuaca hujan tidak langsung menghalang 42 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menamatkan kayuhan sejauh 4.6 kilometer dalam Pertandingan UMP Cycling Challenge 2020 anjuran Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP baru-baru ini.