Produk Penyelidikan SeaFilm raih Anugerah Khas ITEX 2020 - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
PEKAN, 21 November 2020 – Produk Penyelidikan SeaFilm (SF): Active Food Packaging Film yang dihasilkan Pensyarah Kolej Kejuruteraan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dr. Nurul Aini Mohd Azman telah meraih anugerah khas Best Green Invention Award sempena Pertandingan Penyelidikan Pameran Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa 2020 (ITEX 2020) yang dijalankan buat pertama kalinya secara dalam talian tahun ini.