UMP kongsi kepakaran dalam teknologi satelit dan telekomunikasi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
PEKAN, 26 November 2020 - Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi kepakaran dalam teknologi satelit dan telekomunikasi dalam penganjuran 3rd China-ASEAN Beidou Application and Industrial Development Cooperation Forum yang berlangsung di Nanning, Guangxi China baru-baru ini.