Wawancara Bersama PLPU UMP Menuju Era Kampus Digital - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Ikuti temu bual bersama Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tan Sri Dato' Sri Abdul Aziz Abdul Rahman bersempena kunjungan pertama beliau untuk bertemu Pengurusan UMP pada 6 November 2020 di Bilik PLPU UMP Pekan.