Terapi Ekspresi Seni bantu individu urus kesakitan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
PEKAN, 18 November 2020 – Penggunaan kata-kata secara verbal kadangkala tidak mudah untuk diluah dan diungkapkan bagi sesetengah individu.