Perpustakaan UMP beri perkhidmatan terbaik dalam norma baharu - Siti Aishah, Ghani (2020)
Berdepan dengan wabak pandemik COVID-19 dalam jangka masa panjang bukanlah sesuatu yang mudah. Apatah lagi ia terkesan di seluruh dunia. Tidak terkecuali, perkhidmatan yang ditawarkan oleh sektor awam juga perlu disesuaikan dengan norma baharu.