Penulis buku dan penyumbang rencana dirai - Safriza, Baharuddin (2020)
PEKAN, 13 November 2020 – Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menerbitkan empat buah buku baharu yang bertajuk Harimau Yang Mengaum, Individual Field Project Guideline – Bachelor of Business Engineering with Honours, Module Strength of Materials 1, dan Sensor and Instrumentation Systems.