UMP, Top Glove perluas kerjasama strategik dalam pembangunan kerjaya - Raja Allen Jordan Izzudin Shah, Raja Baharudin (2020)
Kuantan, 9 November 2020 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menjalinkan kerjasama strategik dengan syarikat pengeluar sarung tangan perubatan terbesar dunia Top Glove Sdn. Bhd. dalam empat bidang membabitkan pembangunan kerjaya pelajar, penawaran kerja kepada graduan UMP, latihan industri dan penajaan yang bakal memanfaatkan kedua-dua pihak.