Dilema kesihatan fizikal dalam pengajaran dan pembelajaran secara maya - Suhaidah, Hussain (2020)
Masyarakat pada masa kini melihat pandemik COVID-19 daripada pelbagai perspektif. Ada yang melihatnya sebagai ancaman yang telah memberi kesan kepada pendapatan bulanan isi rumah. Ada pula yang mudah menyesuaikan diri dengan gaya hidup baharu kerana banyak masa yang terluang untuk menyelesaikan tugas dan kerja yang tertangguh.