Promosi Gaya Hidup Sihat untuk kesejahteraan warga kampus - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
PEKAN, 6 November 2020 – Dalam usaha meningkatkan kesejahteraan warga kampus dan cakna terhadap kepentingan penjagaan kesihatan, Pejabat Naib Canselor (PNC) dengan kerjasama Jabatan Pendaftar dan Pusat Sukan dan Kebudayaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Gaya Hidup Sihat Mingguan yang berlangsung di sekitar Menara jam Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak, UMP Pekan.