Penyelidik Fakulti Komputeran kongsi kepakaran dalam projek transformasi digital perikanan rekreasi - Mimi Rabita, Abdul Wahit; Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
KUANTAN, 12 November 2020 – Seramai empat orang penyelidik Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi kepakaran dalam projek geran penyelidikan Kementerian Pengajian Tinggi - University for Society (KPT-U4S) yang bakal memberi manfaat buat komuniti nelayan di Merang, Terengganu.