Fahami hasrat Al-Sultan Abdullah - Khairul Azlam, Mohamad (2020)
Kuala Terengganu: Pengasas jurisprudens Watan yang juga Profesor Madya, Fakulti Pengurusan Industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Dato' Dr. Wan Ahmad Fauzi Wan Hussain, mengulas kenyataan terbuka Ahli Parlimen Parti KeADILan Rakyat (FKR), Hassan Abdul Karim, yang mempersoalkan titah Yang di-Pertuan Agong agar anggota Dewan Rakyat memberikan sokongan padu kepada Belanjawan 2021, yang akan dibentangkan pada 6 November ini.