Agong ada prerogatif tunda sembah perkenan menghadap - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Yang di-pertuan Agong mempunyai prerogatif untuk menunda sembah menghadap diperkenankan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim berikutan dakwaan ada Ahli Parlimen yang tidak menyokong Ketua Pembangkang itu.