Boleh pegang jawatan dalam GLC - Mohd Hafiz, Abd. Mutalib (Utusan Melayu (M) Berhad, 2020)
ARAU: Jawatan dalam syarikat milik kerajaan (GLC) yang dipegang oleh ahli Dewan Rakyat tidak menyebabkan mereka hilang kelayakan sebagai ahli dewan berkenaan.