Kene ada bukti kuat kerajaaan PN hilang majoriti - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Kuala Lumpur: Pelucutan dan lantikan Perdana Menteri (PM) perlu melalui peringkat tertentu berlandaskan Perlembagaan Persekutuan dan memerlukan satu proses verifikasi oleh Yang di-pertuan Agong.