Perkara 55 Beza prorog dan pembubaran Parlimen - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
PERKARA 55 Perlembagaan Persekutuan menyentuh prosiding Parlimen berhubung dengan kuasa Yang di-Pertuan Agong untuk memanggil, memprorog atau membubarkan Parlimen.