Ulasan terhadap kenyataan media Ahli Parlimen Pasir Gudang bertarikh 28 Oktober 2020 - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2020)
Saya diminta untuk mengulas kritikan YB Hassan bin Abdul Karim terhadap titah nasihat Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong dalam kenyataan Istana Negara bertarikh 28 Oktober 2020.