UMP perkenal 4 insentif bantu mahasiswa - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 27 Oktober 2020 - Keperluan terhadap peranti dan kebolehcapaian internet penting dalam pelaksanaan Pembelajaran dan Pengajaran (PdP) secara dalam talian apatah lagi melihat situasi pandemik COVID-19 yang masih belum ada tanda akan pulih sepenuhnya ini dalam masa terdekat.