Ir. Dr. Chin Siew Choo hasilkan bahan binaan lestari OHE-Crete - Hafizatulazlin, Abdul Aziz; Nur Hartini, Mohd Hatta (2020)
Penyelidik dari Jabatan Kejuruteraan Awam, Kolej Kejuruteraan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Ir. Dr. Chin Siew Choo telah menghasilkan satu bahan binaan lestari iaitu OHE-Crete.