Bilik 24 jam tawar keselesaan pembelajaran sepanjang masa - Iswan Akim, Ismail (2020)
Bilik 24 Jam di Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) merupakan ruang yang paling popular dalam kalangan pelajar UMP.