UMP lancar kad alumni tanda penghargaan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Gambang 19 Oktober 2020 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan kad alumni untuk semua alumninya dengan menawarkan pelbagai manfaat sebagai tanda penghargaan.