Jalinan Pejabat SUARA UMP dan Perpustakaan dalam penyebaran ilmu - Shalfarina, Shahriman (2020)
Pekan, 14 Oktober 2020 – Kerjasama antara Pejabat SUARA UMP dengan Perpustakaan UMP menjadi teras kepada penyebaran ilmu yang berterusan dalam usaha menggalakkan lebih ramai masyarakat untuk menanam sikap rajin membaca.