Abdul Aziz dilantik Pengerusi Lembaga Pengarah UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Presiden Majlis Bekas Wakil Rakyat Malaysia (Mubarak), Tan Sri Abdul Aziz Abdul Rahman dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu selama tiga tahun berkuat kuasa 19 Oktober hingga 18 Oktober 2023.