Dr. Wan Isni Sofiah hasilkan algoritma penjimatan penggunaan bateri bagi nod sensor - Nur Hartini, Mohd Hatta (2020)
Kuantan, 26 Oktober 2020 – Bateri merupakan unsur penting bagi nod sensor tanpa wayar untuk melakukan proses penghantaran dan penerimaan data.