UMP terima 2,110mahasiswa baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Pekan, 16 Oktober 2020 - Seramai 2,110 mahasiswa baharu Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendaftar dalam talian bagi program Ijazah Sarjana Muda Sesi Akademik 2020/2021.