Norma baharu MINDS UMP bersiaran secara dalam talian - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 18 Oktober 2020 - Seramai 30 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya melaksanakan program Minggu Induksi Siswa 2020 (MINDS '20) yang berlangsung secara dalam talian mulai 14 hingga 18 Oktober baru-baru ini yang membabitkan seramai 2,110 mahasiswa baharu bagi sesi pendaftaran 2020/2021.