UMP Advanced hargai 17 staf cemerlang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2020)
Kuantan, 25 September 2020 - UMP Advanced Education (UMP Advanced) menghargai sumbangan seluruh warga kerjanya yang cemerlang dalam program Majlis Sekalung Budi UMP Advanced bertempat di Hotel Zenith, Kuantan baru- baru ini.