IPTA tangguh daftar secara semuka - Nor Hidayah, Mohamad (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
Universiti Malaya (UM) adalah antara institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang menangguhkan pendaftaran secara bersemuka bagi pelajar baharu dan lama bagi sesi Oktober 2020/2021.