TWC gilap semangat kerjasama staf PIMPIN - Muhammad Farid, Mohd Idris (2020)
Bentong, 20 September 2020 – Dalam meningkatkan semangat berpasukan dan mengeratkan hubungan baik antara staf, seramai 15 orang staf Pusat Islam & Pembangunan Insan (PIMPIN) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Team Working & Communication PIMPIN 2020 (TWC 2020) di Cheringin Convention & Spa Resort, Janda Baik bermula 18 hingga 20 September baru-baru ini.