PIMPIN bakal lahirkan penulis prolifik - Amira, Abdullah (2020)
Kuantan, 28 September 2020 – Sebagai meningkatkan kemahiran dalam bidang penulisan dan penerbitan serta melahirkan lebih ramai penulis, buat julung kalinya Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Bengkel Penulisan dan Penerbitan Buku.