Anak syurga mengamuk apa perlu kita buat - Muhammad Hamka, Embong (2020)
Apabila anak autisme saya mengamuk di dalam pasar raya, semua orang akan memandang sinis seperti kami si ibu dan bapa tidak pandai menjaga anak. Dalam sedih dan malu, si ayah mendukung anaknya yang sedang meronta, dibawa masuk ke dalam kereta. Saya sebagai ibu, terus meninggalkan troli yang penuh dengan barang-barang yang masih belum dibayar kerana kami terlalu malu.