Yayasan UMP hulur bantuan untuk penuntut - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malayu (M) Berhad, 2020)
PEKAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyediakan insentif bantuan bagi membantu meringankan beban penuntutnya yang terkesan akibat penangguhan kemasukan ke institusi pengajian tinggi (IPT) berkenaan.