UMP, UUM tangguh terima pelajar dari Sabah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menangguhkan urusan kemasukan penuntutnya dari Sabah dan zon merah Covid-19 secara bersemuka di kampus UMP Pekan dan Gambang yang dijadualkan secara berperingkat bermula 12 Oktober hingga 14 Oktober depan.