Guna bahasa lain undang isyarat salah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (Utusan Malayu (M) Berhad, 2020)
KUANTAN: Kewujudan portal bahasa Mandarin oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) tidak menjurus kepada objektif portal sebaliknya menyumbang kepada pelanggaran Perlembagaan Persekutuan.