Yayasan UMP hulur bantuan untuk pelajar - Norhidayah, Mohamad (2020)
Pekan, 3 Oktober 2020 - Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) membantu meringankan beban pelajar yang terkesan akibat penangguhan pelajar masuk UMP melalui pemberian insentif bantuan kecemasan buat mereka yang terkesan akibat daripada penangguhan pendaftaran kemasukan pelajar ke kampus.