Ts. Dr. Norazlianie hasilkan membran karbon mudah alih untuk penulenan hidrogen - Nur Hartini, Mohd Hatta (2020)
Kuantan, 29 September 2020 - Pengeluar baharu karbon membran yang menawarkan karbon membran disokong dalam skala kuantiti komersial membuktikan bahawa pasaran sekarang lebih tertumpu kepada harga unit yang kompetitif dan berpatutan.