Pengumuman Rasmi Pelaksanaan Peperiksaan Akhir Semester dan Aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran - Norhidayah, Mohamad (2020)
1. Pandemik Covid-19 yang melanda dunia dan negara kita telah memberi impak besar kepada kita semua dan warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak terkecuali daripada menghadapi kesan daripada krisis ini. Pihak UMP dari semasa ke semasa perlu membuat keputusan bagi menjamin aktiviti akademik menepati hasil pembelajaran dan kualiti yang telah ditetapkan.