Pejabat SUARA UMP lancar 4 buku baharu - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 26 September 2020 - Sebanyak empat buah buku terbitan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dilancar dalam Majlis Inspirasi SUARA UMP anjuran Pejabat SUARA UMP yang berlangsung di Executive Lounge, Perpustakaan UMP Pekan baru-baru ini.