100 mahasiswa meriahkan Sambutan Hari Ozon Sedunia - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2020)
Pekan, 17 September 2020 - Lebih 100 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Kesedaran Perlindungan Lapisan Ozon Peringkat Negeri Pahang Sempena Sambutan Hari Ozon Sedunia 2020 yang disambut pada 16 September setiap tahun.